Acta de la Comissió d’Extensió 25/02/2014

Acta de la Comissió d’Extensió del Procés Constituent Horta-Guinardó

Dia: 25 de febrer de 2014
Lloc: Lluïsos d’Horta

Assistents: Joan Fradera, Luisa Oñate, Ramon Valdivia, Assun Domenech, Josep M. Hosta, Olga Guinart, Angel Panella, Salvador Duran, Laura Navarrete. Han avisat de la seva absència per diferents motius: Elena Zújar i Xavier Reig.

1) La reunió ha començat amb el punt de delimitació de l’àmbit d’actuació de la Comissió d’Extensió, en concret sobre si l’assistència a la plataforma de coordinació StopPujades o d’altres similars que sobrepassen l’àmbit del districte era competència de la nostra comissió. De fet el problema que es planteja és que la representació a aquesta reunió hauria de ser de la Plataforma StopPujades d’Horta Guinardó però no existeix al nostre districte amb la qual cosa s’hi va com a entitat. Joan Fradera ha proposat que inclús si no fos de la nostra competència ens interessa en la estratègia de fer xarxa amb els col·lectius que participen en les concentracions del districte. No hi ha voluntaris per anar a la propera reunió però es decideix plantejar el tema al GoogleGroups demanant voluntaris. Es decideix també definir les tasques de la comissió que haurien d’anar en el sentit de projectar-nos als barris i treballar a partir de problemàtiques concretes. En aquest sentit s’acorda validar els tres eixos proposats en l’anterior reunió: fer xarxa amb altres entitats, tenir presència al carrer per donar a conèixer el projecte i fer actes públics sobre temes d’interès i relacionats amb problemes dels barris i de la situació social i política actual.

2) Respecte a la tasca de presentació del Procés als barris Lluïsa informa dels actes ja concretats al seu barri, Montbau, i a Vall d’Hebron. L’acte de presentació de Montbau es farà el diumenge dia 9 de març a l’antic gimnàs de Montbau. L’acte a Vall d’Hebron es farà el divendres dia 21 de març al casal de barri Can Travi. En ambdós casos el ponent serà en Lluís Vila però la Lluïsa s’encarregarà d’acabar de confirmar-ho amb en Robert. També es demanarà a la Comissió de Comunicació que faci cartells dels actes amb eslògans atraients on apareguin els noms de Teresa Forcades i Arcadi Oliveres com a promotors del projecte. Es demanarà també que s’enviï la convocatòria a tots els adherits del districte. S’haurà de concretar d’altra banda el tema dels voluntaris per l’acte ja que s’ha d’estar abans per posar les cadires.

Lluïsa comunica també que ha entregat una sol·licitud al centre cívic Casa Groga per demanar el local per un acte de presentació a Sant Genís. Es decideix que sigui en Josep Maria qui porti el tema amb les pautes que cregui convenient.

Ramon per la seva banda enviarà la carta a totes les entitats i plantejarà una relació de les entitats amb les que podríem parlar en persona per fer presentacions o col·laboracions. Es decideix que els altres barris facin també un llistat d’entitats a les que poder adreçar-nos: Assun i Laura s’encarreguen del Guinardó, Joan Fradera d’Horta, Josep Maria de Sant Genis i es proposarà a Salvador Duran que ho faci respecte Font d’en Fargues. Com no hi ha ningú de Can Baró a la Comissió es demanarà que algú del barri s’encarregui.

3) En quan a la presència al carrer es decideix fer un pla mensual, coincidint a més a més amb els actes programats. Consistiran en taules informatives situades de forma itinerant en tots els barris del districte. Per al mes de març es decideix fer taules a:

  • Montbau: divendres dia 7 de març a les 18 hores a la sortida del metro de Montbau.
  • Vall d’Hebron: dissabte dia 15 a les 11 del matí a la plaça de Joan Cornudella.
  • Carmel: dissabte dia 22 a les 11 davant el mercat de Llobregós.
  • Horta: dissabte dia 29 a les 11 davant el mercat de Tajo.

Queden per a un altre més les taules al Mercat de Vall d’Hebron, Metro Maragall i Mercat de les Puces de Guinardó. Es demanarà a la Comissió de Comunicació la preparació de material per a les taules.

  • diaris
  • octavetes anunciant les xerrades
  • manifestos
  • pins
  • samarretes
  • pancarta

Es demanarà el permís per les taules de tot el més. Es decideix un objectiu de 4 persones en les taules i un mínim de 3 per no anul·lar-les.

4) La propera reunió de la Comissió d’Extensió serà el dimarts dia 18 de març. Ramon s’encarregarà de demanar una sala al Boca Nord.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s