Qui som

PConstituentHGL’assemblea d’Horta-Guinardó del Procés Constituent està formada per les ciutadanes i ciutadans de tots els barris d’aquest districte de Barcelona que volem un canvi de model de la nostra societat.

Volem que el poder de prendre decisions estigui en mans de tota la població. És per això que estem treballant per definir les bases d’un procés constituent que integri el màxim nombre de col·lectius i persones, per tal de construir una nova realitat social, econòmica ecològica i política al servei dels interessos de la gran majoria: una República Catalana del 99%.
hashtag twitter #RepubliCAT99%
logo_PConstituentHG

La base del nostre moviment s’expressa al Manifest
del Procés Constituent.

L’assemblea

L’assemblea Horta-Guinardó del Procés Constituent està formada per totes les persones de tots els barris d’aquest districte de Barcelona que volen participar en els debats i les accions que ens condueixin cap a la convocatòria d’un Procés Constituent a Catalunya.

L’assemblea es reuneix un cop al mes, aproximadament, per debatre i acordar les accions adequadas en cada moment social i polític sense perdre de vista els objectius definits al manifest del Procés Constituent.

Convidem a tots els ciutadans i ciutadanes a participar-hi activament.

Comissions de treball

Les comissions treballen sobre les línies establertes en l’Assemblea. Preparen la informació i desenvolupen les tasques encarregades.

Cada comissió presentarà el pla de treball, les tasques engegades i les accions realitzades a l’assemblea per a la seva valoració i aprovació.

Tothom pot participar en qualsevol comissió en qualsevol moment, només cal posar-se en contacte i oferir-se a treballar i aportar tot allò que sigui útil als objectius que en cada moment es fixin per a la comissió en la que es desitja participar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s